Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Joanna

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13486330705

WhatsApp : +8613486330705

Free call
Greentec Imaging Co.,Ltd

Co. απεικόνισης Greentec, ΕΠΕ 

  • Greentec Imaging Co.,Ltd
  • Greentec Imaging Co.,Ltd
  • Greentec Imaging Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Uni-Kolor Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 3M-4M Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. απεικόνισης Greentec, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2013. Η κύρια επιχείρησή της είναι η Ε&Α, η παραγωγή και οι πωλήσεις των αναλωσίμων εκτυπωτών. Το 2015, η επιχείρηση επέκτεινε τη νέα επιχείρησή της για να παρέχει τον εδώδιμο εξοπλισμό εκτύπωσης, τα υλικά όπως το εδώδιμο έγγραφο και τις τεχνικές υπηρεσίες στους πελάτες στον τομέα του ψησίματος και της διακόσμησης. Μετά από περισσότερο από 4 έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει γίνει ένας από του κόσμου μεγαλύτερου και πιό αξιόπιστου του cOem και του προμηθευτή ODM.

 

Μέσω της ολοκλήρωσης των σφαιρικών πλεονεκτημάτων των πόρων όπως τη IP και τη συνταγή, η επιχείρηση εισήγαγε την ώριμη τεχνολογία και τον εξοπλισμό και άρχισε το φύλλο μεταφοράς σοκολάτας και μαρέγκας και το έγγραφο ζάχαρης για να εξυπηρετήσει τους σφαιρικούς υψηλής ποιότητας διανομείς. Η ποιότητα των προϊόντων της έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα από τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες. Η επιχείρηση συνεχίζει να αυξάνει την ανάπτυξη των νέων προϊόντων για να βοηθήσει τους συνεργάτες μας να επεκτείνουν την αγορά και να αυξήσουν τις πωλήσεις. Μόνο κατά αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.

 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συμμετοχή σας.

 

Ιστορία

2013: Καθιερώστε τη Co. απεικόνισης Greentec, που περιορίζεται 

2013~2014: Εστίαση στις πωλήσεις των αναλώσιμων προϊόντων εκτυπωτών.

2015~2019: Μαζική εισαγωγή του εδώδιμου εγγράφου ζάχαρης πρώτης ύλης π.χ., του εγγράφου γκοφρετών, του εδώδιμου μελανιού και περισσότεροι.

2020: Παραγωγή του φύλλου μεταφοράς σοκολάτας και μαρέγκας και του εγγράφου ζάχαρης.

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας παρέχει την ποιότητα on-line και τις σε μη απευθείας σύνδεση υπηρεσίες:

 

Υπηρεσία επικοινωνίας: Μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα στον ιστοχώρο ή να επικοινωνήσετε με τις σε απευθείας σύνδεση πωλήσεις μας μέσω του στιγμιαίου αγγελιοφόρου. Εξασφαλίζουμε ότι το μήνυμά σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία μέσα σε 30minutes.

 

Ποιοτική υπηρεσία: Είμαστε πρόθυμοι να στείλουμε τα ελεύθερα δείγματα για να εξασφαλίσουμε ότι μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα καλής ποιότητας.

 

Διοικητικές μέριμνες και υπηρεσίες αγγελιαφόρων: Μπορούμε να τακτοποιήσουμε τις από σπίτι σε σπίτι διοικητικές μέριμνες και τις διεθνείς υπηρεσίες π.χ. DHL αγγελιαφόρων για τους πελάτες μας. Έχουμε υπογράψει μια συμφωνία με τη διεθνή επιχείρηση DHL αγγελιαφόρων για να εξασφαλίσουμε ότι μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες τιμές ναυτιλίας και τη γρηγορότερη υπηρεσία.

 

Υπηρεσία πληρωμής: Για τις επιχειρήσεις με την καλή πίστωση, παρέχουμε την πληρωμή επάνω στην παραλαβή για να εξασφαλίσουμε εμπόριο μηδέν-κινδύνου για τους αγοραστές.

Η ομάδα μας

Κίνα Greentec Imaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Greentec Imaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Greentec Imaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Greentec Imaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

                Διευθυντής Hui Manager Robin Sales ύφασμα. Ιωάννα Sales Rep. Jean

     
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales1@edibledeco.com
+8613486330705
86-13486330705